onsdag 21 oktober 2015

Valpar väntas!

Vi kan nu konstatera att vår Kajsa är dräktig med planerad nedkomst omkring den 5 november.

Kajsa är min bästa vän, en jättetrevlig hund att ha runt fötterna härhemma. Samtidigt har hon mer än en gång visat framfötterna på praktisk jakt såväl som på jaktprov med första pris/utmärkelse både hos SSRK samt Jaktretrieverklubben. Kajsa är självklart fri på höfter och armbågar samt hereditärt (nedärvt via testade och klara föräldrar) fri från PRA och CNM.
Länk till rasdata: http://labrador.nu/hund/2009/s4145909.htm
 
 
 


Vi har valt att para henne med en ljuvlig hanne, Silversnipe Ranger af Timberline. Ranger är en skotsk import som bor hos Timerblines kennel på Själland, en synnerligen aktiv kennel! Självklart är även han fri på sina armbågar/höfter, hereditärt fri från CNM samt PRA och dessutom testad som icke anlagsbärare för dvärgväxt. Ranger har hemma smeknamnet "hängeröven", när han inte är på jobb älskar han att kela och är också en synnerligen trevlig hund att ha runt benen hemma. Ja, även han används framgångrik i jakt samt har flera utmärkelser/vinster på skarpa jaktprov hos den danska motsvarigheten till Jaktretrieverklubben. Länk till Rangers sida: http://www.timberline.dk/index.php?page=sheriffen




 
Vi förväntar oss synnerligen trevliga valpar med stor potential under jakten likaväl som riktigt goda familjemedlemmar. Tror du att du kan vara intresserad så är du varmt välkommen att höra av dig, kontaktuppgifter finns härintill.

Vi tillämpar fri prövningsrätt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar