söndag 6 september 2015

Ännu en kull på gång?

I blåsten har jag idag vinglat över Öresundsbron för att hämta en parad Kajsa. Allt har gått bra men det är självklart så gott att ha henne hemma hos oss igen. Det tycker även hon låter hon hälsa från en fåtölj i vardagsrummet.

Går allt som vi hoppas kommer vi att få en helt gul/röd kull här i början av november, med leverans kring julhelgen. Kajsa, Nerogialle Bella Napoli, är självklart fri på höfter och armbågar, har pris såväl på kallviltsprov samt i Jaktretrieverklubben och är godkänd i anlagsklass på viltspår, OCH används i praktiskt jakt. Med framgång... Kajsa är världens raraste hund, en stor arbetslust men också en jättetydlig avknapp. Funkar bra på såväl barnkalas som skarpa jakter. Kajsa är en mjuk hund som vill jobba med och för dig, "will to please".
Kajsa... 


Pappa till en ev kull är Ranger, http://www.timberline.dk/index.php?page=sheriffen. En skotsk import med flera pris på danska Jaktretriverklubbens prov, också han en supermysig hund som i Danmark kallas "hängeröven". Han älskar att kela helt enkelt och funkar också han mycket bra i ett hem, med allt som kan hända där :o)

Vet du redan nu att du kan vara intresserad av en eventuell valp? Vi söker goda men arbetande hem för att det ska passa för alla! Hör gärna av dig, kontaktuppgifter finns i högerspalten.


Kajsa med valp...

Mr Ranger...


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar