lördag 1 augusti 2015

Så galet Roligt! Guamikeni för NeroGialle!

Jag borde inte ens berätta hur galet trög jag kan vara ibland. Har gått i månader och funderat på en ny tiklinje in i kenneln. Vi älskar ju våra hundar men det finns en genetisk begränsning i vårt släktträd. Såklart. Och det finns massor av fina hundar därute men det ska då vara nåt som passar Oss och den tanke vi redan har med hundarna. Och vi är så nöjda med det vi har hemma att det känts så svårt. Och så har lösningen varit precis framför ögonen hela tiden! "Våra linjer" (läs Guamikeni's), stamtiken Linas och stamtiken Mandas linjer. Det fanns en tikvalp att hämta där! Hon heter Paris och hon blir Paris á NeroGialle!!! Så fint.

Stamtavla: Observera Monza (som vi älskar, en riktigt fin, arbetande men lugn hanne som redan är i elitklass) och så våra gamla, fiiina linjer, Anna Maria Lenngren (Maja) samt Salje (Capandus Still got the Blues, svensk jaktchampion), bland annat. Detta kommer att bli fina fisken!!!!!

Pappa till kullen är Like’Ims Keilis Ghibli ”Knut”
e. SE JCH Duvkullans Kuling (e. DK JCH DK BCH Hesselholt Tobie u. SE JCH Rowanglen Mist)
u. SE VCH Like’Ims Cayenne (e. Cynhinfa Flint u. Like’Ims Victoria)
Mamma till kullen är Guamikeni’s Coco Chanel ”Coco”
e. Levenghyl Monza (e. GB FTCH Emmawood Drake u. Levenghyl Midge)
u. Guamikenis Anna Maria Lenngren (e. SJCH LP Capandus Still Got The Blues u. Minnows Do Tell)
knut1 aadbdfb47e-cocduva7.jpg-for-web-largeKnut                                                                                                     Coco

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar