måndag 3 november 2014

Nästa fas

Det märks verkligen att vi gått in i nästa fas nu. I natt spenderade de sin första natt i valphagen i köket. Allt har gått bra men det blir en del att städa på morgnarna :o). Nu är de också ännu mer kontaktsökande, leker mer och mer och inte minst så är det små lekslagsmål hela tiden. Kajsa har också börjat slappna av ordentligt och morrar bara litet stillsamt åt de andra hundarna när hon kommer ihåg. 

Bob är jättenyfiken och vill leka med småttingarna men sånt vågar vi oss inte på ännu. Mormor Lina smyger dit titt som tätt, det syns lång väg att hon minns hur det var när hon själv var småbarnsmamma. Gammelmoster Manda är som vanligt snäll ordningsman och föredöme medan moster Tiger är litet blygt avvaktande och mest ligger under köksbordet och smygtittar. 

I helgen har det varit flera jättetrevliga valpköpare på besök som självklart kikat såväl på valparna som på de vuxna hundarna. Många frågar mig om det kommer att vara svårt att skiljas från valparna men jag tänker faktiskt inte så. Inte om du har hittat nya hem där du känner i magen såväl som i huvudet att hundarna kommer att få det bra. Då blir glädjen över valparna nästan större, du får ju dela den med fler! Och en tjeja ska ju stanna här oss oss. 

 Nyfiken Bob längtar efter att får lära sina nya kompisar allt han kan. 

Tvättkorg? Nej, nej, valptransportlåda!

Bob och husse visar upp apporteringsarbete.

Stillsamt lekslagsmål.

Haha, de här handdukarna ska få veta att de lever... 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar